portfolio

Turning Point

Webdesign + logo ontwerp + Huisstijl ontwerp

www.petraterweeme.nl

Petra Ter Weeme
Petra Ter Weeme
Holistisch therapeut
Read More
Ik had geen twijfels voor de samenwerking met Caitlin maar ik vond het wel heel spannend. Omdat ik er zelf geen verstand van heb kwam het volledig op vertrouwen in Caitlin aan. Ik had totaal geen idee hoe het eruit zou moeten gaan zien. Juist door haar geduld en heldere communicatie kon ik in dat vertrouwen blijven.

Mijn ervaring met Caitlin is bijzonder positief. Ze stelde me steeds gerust als ik weer eens in de stress zat en ze heeft me fantastisch door het hele proces heen geleidt. Ook haar uitleg voor de live dag heb ik als heel prettig ervaren. Het mag duidelijk zijn dat ik fan van haar ben.

Het resultaat is prachtig geworden, Caitlin's stijl is warm en heeft mijn site de uitstraling gegeven die bij me past. Ook de foto’s komen prachtig uit. Haar verdere hulp, met Mailchimp, nieuwsbrief en in de nazorg hebben mij enorm geholpen. (En helpen me nog). Ik ervaar de samenwerking als zeer liefdevol en professioneel.

Ik zou werken met Caitlin aanraden aan mensen die een warme en zachte uitstraling willen voor hun site. Coaches, mensen die met kinderen werken, spirituele werkers etc. Ik zal dit ook zeker doen!

Ik heb Cailtin als bijzonder creatief, ter zake kundig, professioneel en ondersteunend ervaren.

Caitlin, ik hou van je lach, je gastvrijheid, behulpzaamheid en zie ik je als een prachtig en warm mens.

SACRED BEAUTY RITUALS

Landingspagina Webdesign + LOGo ontwerp + integratie Salonized

www.sacredbeautyrituals.nl

Daniela Liesdek
Daniela Liesdek
Holistische schoonheidsspecialiste
Read More
Ik had meteen het volste vertrouwen dat Caitlin me zou begrijpen. Bij mij is gevoel heel belangrijk en dat zat vanaf het begin meteen goed.

De communicatie met Caitlin is super duidelijk. Ze maakt alles gemakkelijk. Stelt de juiste vragen stuurt lijstjes met wat ze van je nodig hebt om te te kunnen werken. Een kind in de was doen. Maar dan moet je wel je eigen wachtwoorden kennen hahahah maar dat is mijn dingetje. Meteen in de stress.. ojee wat was dat ook al weer?! Maar ook daar ging ze heel goed mee om! 🙏🏿🧡

Ik ben super blij met het resultaat. Iedereen die me vraagt waar ik de website heb laten bouwen stuur ik door! Caitlin is een goed match voor spirituele ondernemende vrouwen of dames waar van de website niet goed weerspiegeld wie ze werkelijk zijn. Daar kan Caitlin goed bij begeleiden.

Voor mij is maar één ding belangrijk en dat is dat de website een verlengstuk is van mijn diensten en een weerspiegeling van wie ik ben en waar ik voor sta. En dat is dubbel en dwars goed in beeld gebracht.

Caitlin heeft humor is zacht en denkt met je mee. Top!

PUUR STOOM

LOGO PAKKET DESIGN + HUISSTIJL ONTWERP

www.puurstoom.nl

Jacyntha
Puur Stoom
Read More
Review coming soon

Self Evolve Coaching & affirmaties

INFO PACK WEBDESIGN + COMPLEET HUISSTIJL ONTWERP

Caitlin van de Velde
Selfevolve
Read More
Ik zal hier geen review schrijven van mijn eigen diensten maar deze website verdient zeker een plaatsje in mijn design portfolio!

Naast mijn liefde voor webdesign en grafisch ontwerp, ben ik ook werkzaam als Kunstzinnig therapeut en coach. Mijn grote liefde voor de kracht van onze mind en het effect van affirmaties, heb ik gebundeld in Self Evolve Coaching & Affirmaties.

Op deze website kan je heel goed zien hoe je het INFO PACK ook kan inzetten om een volledige en prachtige weerspiegeling te creëren van wie je bent en wat je doet.

Heb je vragen over de juiste opbouw of het best bij jouw wensen passende pakket, neem contact met mij op of plan een gratis kennismakingsgesprek in.

Liefs Cailtin

Get in Touch

Heb je vragen of wil je graag even contact voordat je een besluit maakt over een van de mogelijkheden? Dat kan!

Ik help je graag in de juiste richting!