portfolio

Turning Point

Petra Ter Weeme
Petra Ter Weeme
Holistisch therapeut
Read More
Ik had geen twijfels voor de samenwerking met Caitlin maar ik vond het wel heel spannend. Omdat ik er zelf geen verstand van heb kwam het volledig op vertrouwen in Caitlin aan. Ik had totaal geen idee hoe het eruit zou moeten gaan zien. Juist door haar geduld en heldere communicatie kon ik in dat vertrouwen blijven.

Mijn ervaring met Caitlin is bijzonder positief. Ze stelde me steeds gerust als ik weer eens in de stress zat en ze heeft me fantastisch door het hele proces heen geleidt. Ook haar uitleg voor de live dag heb ik als heel prettig ervaren. Het mag duidelijk zijn dat ik fan van haar ben.

Het resultaat is prachtig geworden, Caitlin's stijl is warm en heeft mijn site de uitstraling gegeven die bij me past. Ook de foto’s komen prachtig uit. Haar verdere hulp, met Mailchimp, nieuwsbrief en in de nazorg hebben mij enorm geholpen. (En helpen me nog). Ik ervaar de samenwerking als zeer liefdevol en professioneel.

Ik zou werken met Caitlin aanraden aan mensen die een warme en zachte uitstraling willen voor hun site. Coaches, mensen die met kinderen werken, spirituele werkers etc. Ik zal dit ook zeker doen!

Ik heb Cailtin als bijzonder creatief, ter zake kundig, professioneel en ondersteunend ervaren.

Caitlin, ik hou van je lach, je gastvrijheid, behulpzaamheid en zie ik je als een prachtig en warm mens.

INFO PACK + Nieuwsbrief Mailchimp

Goodness

Review coming soon

Sjola

Review coming soon

The Freelance Designer

Review coming soon

Get in Touch

Heb je vragen of wil je graag even contact voordat je een besluit maakt over een van de mogelijkheden? Dat kan!

Ik help je graag in de juiste richting!