"Gun jezelf een website die jouw talenten en krachten weerspiegelen"

Zorgeloos intuïtief webdesign & business coaching


slim Pack

de PRAKTISCHE site
1950 ex. btw
 • EFFECTIEVE SITE
 • CARE FREE FORMULE
 • WEBSITE & WEBDESIGN
 • WEBTEKST SJABLONEN
 • KOPPELING NIEUWSBRIEF
 • 5 INGERICHTE WEBPAGINA'S
 • 2 x RICHTING SESSIE
 • VOLLEDIGE ONDERSTEUNING
 • BETALING IN TERMIJNEN


INFO Pack

de perfecte site
4950 ex. btw
 • UITGEBREIDE INFROMATIEVE SITE
 • CARE FREE FORMULE
 • BUSINESS COACHING
 • WEBSITE & WEBDESIGN
 • WEBTEKST SJABLONEN
 • KOPPELING NIEUWSBRIEF
 • 10 INGERICHTE WEBPAGINA'S
 • 4 x RICHTING SESSIE
 • VOLLEDIGE ONDERSTEUNING
 • NAZORG
MEEST GEKOZEN


SHOP Pack

De perfecte shop
8950 ex. btw
 • INGERICHTE WEBSHOP
 • CARE FREE FORMULE
 • BUSINESS COACHING
 • INGERICHTE SHOP
 • INCLUSIEF TOT 20 PRODUCTEN
 • IMPLEMENTATIE BETAALSYSTEEM
 • WEBSITE & WEBDESIGN
 • WEBTEKST SJABLONEN
 • KOPPELING NIEUWSBRIEF
 • 12 INGERICHTE WEBPAGINA'S
 • 4 x RICHTING SESSIE
 • VOLLEDIGE ONDERSTEUNING
 • NAZORG

ADD ON

Maandelijks onderhoud

Onmisbaar en heel handig! Maandelijks klein onderhoud voor veiligheid.

aanpassings momenten

Geld en tijd besparen! 3 aanpassingsmomenten voor grote veranderingen.

Nieuwsbrief Marketing

Meer dan alleen die algemene nieuwsbrief. De perfecte funnel voor jouw klanten.

Meer info over de add ons

ADD ON
Onmisbare Toevoegingen voor je website

Deze Add On is onmisbaar als het gaat om de veiligheid, levensduur en gebruiksmogelijkheid van je website.

Omdat je bij een WordPress website altijd te maken met updates, er moeten backups worden gemaakt en plugins moeten worden ge-update als er nieuwe versies op de markt komen. Ik zou je daarom ten alle tijden adviseren om het onderhoud bij mij te doen. Niet alleen omdat ik jouw site heb gemaakt maar ook omdat jouw website mijn visitekaartje is dus ik zal er ten alle tijde voor zorgen dat deze optimaal functioneert.

Zo behoud je ook de garantie dat je website altijd blijft draaien zoals het hoort.

Naast het onderhoud kan je ook een Add On kiezen op je pakket voor een Nazorg abonnement van 3 grote aanpassing momenten die je kan inzetten als je bedrijf ontwikkeld of als er grote veranderingen plaatsvinden. Daar meer over hieronder. 

Onder maandelijks onderhoud valt het updaten van de plugins en WordPress versies. Het maken en veilig stellen van backups. 

€100,- ex per jaar.

Als je website eenmaal klaar is. Is onze samenwerking afgerond en gaat we beide tevreden uit elkaar. Jij gaat heerlijk aan de slag en ook ik duik het volgende project in.

Toch blijven er altijd dingen die je op een later moment misschien toch anders zou zien. Jij en je bedrijf ontwikkelen en het is wel zo fijn als je website mee veranderd. Daarom raad ik het je ten zeerste dit Add On pakket aan. Zo heb je altijd een moment dat ik de benodigde aanpassingen kan doen voor je. 

Tijdens dit aanpassingsmoment plan ik een dagdeel in met tijd die ik besteed aan jouw website. Je kunt zo grote aanpassingen of toevoegingen (denk aan pagina’s toevoegen, plugins implementeren, nieuwe funnels maken, aanpassingen in huisstijl) laten uitvoeren waar je normaal gesproken per uur voor zou betalen. Dit scheelt je dus onwijs veel geld!

Voor deze Add On betaal je €750,- ex. in plaats van het reguliere tarief €1050,- ex. 

Een nieuwsbrief kun je zo complex maken als je zelf wilt. Bij alle pakketten ontvang je een standaard koppeling met een algemene verzendlijst. 

Maar wil je meer dan alleen een algemene nieuwsbrief versturen? Dat kan met deze Add on. Ik help je met het koppelen van een gratis product dat klanten en potentiële klanten kunnen downloaden in ruil voor hun email en gegevens zodat je hun vervolgens aanbiedingen kan doen en mee kan nemen in een funnel. 

Zelf ben ik groot fan van funnels en geloof ik dat er niets zo effectief is als een goede email campagne. 

Als je kiest voor deze Add On ontvang je 1 Richting Sessie van 45 – 60 min. In deze sessie kijken we naar je doelen en wensen en scherpen we alles aan. We bespreken de kanalen en mogelijkheden van de constructie.

Ik zorg voor de complete verbinding tussen de website en de mailagent (Mailblue, ActiveCampain) en het volledige proces van begin tot eind.

Daarnaast zet ik de funnel in elkaar (max. 6 mails) en kan je gebruik maken van mijn Funnel Sjablonen om zo de perfecte funnel te creëren voor jouw klanten. 

€650,- 

SLIM PACK

de PRAKTISCHE site

Slim PACK
De perfecte praktische website voor winkels of fysieke locaties

Hoe gaan we te werk?

Ik werk met mijn Carefree formule. Dit betekend dat ik zorg dat jij zo zorgeloos mogelijk door dit process heen wordt geloosds. Ik neem de dingen uit handen, ik knoop de losse eindjes bij elkaar en zorg dat jij je kan focussen op je werk.

Voor mij betekend Carefree niet het uit de weg gaan van lastige stukken (daar hebben we ook de richting sessies voor) maar het betekend dat jij je geen zorgen hoeft te maken over alle rompslomp, de details en alle andere bijkomende losse zaken die een ieders hoofd doen overlopen tijdens het website-ontwikkel-project. Ik pak het procesmatig aan, ik bied richtlijnen en ik communiceer helder en duidelijk met je. We maken een mooie planning die geen stress veroorzaakt en we bewegen flexibel mee.

We werken samen door middel van open communicatie en snel schakelen naar de perfecte website toe.

In deze Richting sessies gaan we de diepte in, we geven richting aan de ontwikkeling van de website.

We hebben al kennis gemaakt via een telefoongesprek of videocall en je hebt besloten de investering te doen en je website door mij te laten ontwikkelen. Je hebt al informatie van mij ontvangen om over na te denken en dat bespreken we hier in dit gesprek. De informatie betreft een intake met reflecterende vragen om zo zorgvuldig mogelijk samen te kunnen werken en alles eruit te kunnen halen.

We bespreken welke webpagina’s er moeten komen en alles wat belangrijk is voor jou en je werk/winkel of locatie. We bespreken je ideale klant en ik wil je beter leren kennen, je vibe voelen en ik wil dat je me alles verteld waar je warm voor loopt. We bekijken samen je huisstijl, voorkeur voor kleuren en de stijl die je wilt neerzetten met de website.

Aan de hand van onze eerste Richting Sessie maak ik een Huisstijl format. Dit wordt onze “vormgevings bijbel” om het zo maar even te zeggen.

Deze handleiding wordt de leidraad wat de complete vormgeving en stijl van de website betreft.

Dit format kan je bijvoorbeeld ook gebruiken voor alle andere digitale communicatie zoals de vormgeving van je socials of de vormgeving van je nieuwsbrief.

In de eerste Richting Sessie werpen we ook een blik op de mogelijke planning. We houden rekening met jouw schema en we kijken wanneer bepaalde zaken af moeten zijn om zo snel mogelijk en effectief mogelijk een prachtige, intuïtieve website neer te zetten die helemaal bij jou past!

Daarnaast werken we ook met een duidelijke checklist. Denk bijvoorbeeld aan wat moet er geregeld worden voordat we kunnen starten? Bij iedere fase in het project horen nieuwe dingen. Welke teksten moeten er klaar zijn ect. Die checklist is heerlijk. Super handig en helemaal stress vrij.

Ik creëer een website voor je die niet alleen mooi is maar ook intuïtief en goed werkt om jouw klanten de beste ervaring te geven. 

Van de verhuizing van je domeinnaam naar de hosting en het onderhoud aan je site, ik heb aan alles gedacht. 

Ik werk met de beste servers en professionals zodat jouw site op het beste vermogen draait. Heb je eigen hosting? Dat is vaak geen enkel probleem.

Ik werk met Elementor dat is een prachtig programma waarmee ook jij je website straks kunt aanpassen waar nodig zodat jouw website met je mee kan veranderen zonder dat je daarvoor een nieuwe site hoeft te laten bouwen. 

De prijs voor de hosting en de abonnementskosten voor Elementor zitten voor het eerste jaar inbegrepen in de pakketprijs.

Na het eerste jaar betaal je €49,-* per jaar voor Elementor en zo rond de €150,-*  per jaar voor de hosting, indien dit via Yours Truly gaat uiteraard. 

*afhankelijk van de prijzen van dat moment.

Bij dit pakket zitten 5 pagina’s inbegrepen. Ik gebruik graag een vaste selectie van 8 pagina’s die essentieel zijn voor jouw site. Denk hierbij aan: 

 • Homepage
 • Over mij pagina
 • Blog pagina 
 • Informatie / FAQ / Privacy policy 
 • Contact pagina / Bezoekadres

 

Je kunt natuurlijk sommige pagina’s weglaten of vervangen voor andere. De namen van de pagina’s kunnen uiteraard aan worden gepast naar jouw persoonlijke voorkeur en kunnen vanalles zijn, hier zullen we het uitgebreid over hebben. Zo heb je misschien geen behoefte aan een blog maar wel aan een evenementenoverzicht of agenda voor de klanten. In de eerste richting sessie bespreken we wat er bij je bedrijf past en jouw behoeftes.

Foto’s kunnen je website maken of breken. Daarom zijn goede foto’s van essentieel belang. Indien je nog geen foto’s hebt breng ik je in contact met de juiste professionals. Ik werk samen met geweldige fotografen. Daarbij kan ik je begeleiden tijdens de shoot en overleg ik met de fotograaf voor de juiste stijl en vibes die we neer willen zetten. Alles wordt geregeld. 

Het schrijven van jouw webteksten kunnen we uitbesteden maar ik geloof dat dit echt vanuit jou mag komen. Jouw klanten willen jou en jij bent het gezicht van jouw bedrijf. You got this! Denk je nu.. aaarg! Waar begin ik? Of dit wilde ik nu juist niet zelf doen.. I got you converted.

Met mijn ultra duidelijke handleiding en webtekst sjablonen is het schrijven van jouw teksten echt zo gedaan! Want weet je wat het mooie is? Al deze informatie zit al in je! Je hoeft alleen maar te vertellen (op papier) over hetgeen dat jij het allerliefste doet.

Ik voorzie jouw webteksten van feedback en ik controleer ze op veel verschillende punten die het verschil maken voor jouw vindbaarheid én die het verschil maken voor jouw klant. Ik help je om expressie te geven aan jouw passie en om dit zo goed mogelijk te verwoorden.

Ik heb de homepage op basis van de overeengekomen huisstijl gemaakt. Tijdens deze check kan je een eerste blik werpen op jouw site en kan je al zien hoe mooi het gaat worden. We bespreken alle ins and outs van de site, eventuele aanpassingen en we nemen de verdere planning door. Je voorziet de homepage van feedback via de bijgeleverde documenten en ik ga verder met jouw feedback. 

Alle teksten zijn klaar en door mij nagekeken. Tijdens deze check kijk je naar een website die bijna af is! Esthetisch zal ze er prachtig uitzien en je krijgt kriebels in je buik en je kan niet wachten om dit aan je loved ones te laten zien. 

TIjdens de check geef je feedback op de site en/of het echt voldoet aan al jouw wensen en aan de dingen die je voor ogen had. Als je de formulieren hebt teruggestuurd of ingediend maken we een belafspraak om alles door te nemen.

Tijdens deze sessie kijken we naar een website die af is. De website functioneerd volledig en is mobile en tablet responsive. Alles werkt naar behoren. We reflecteren en bespreken de hoe nu verder en het onderhoud van de site. 

Ook kijken we naar hoe je kunt inloggen en zelf het een en ander kan aanpassen aan de achterkant, van blogposts schrijven tot pagina’s toevoegen en teksten wijzigen. Dit kan zover gaat als je zelf wilt natuurlijk en afhankelijk van je nazorg pakketten of abonnementen. Onder het kopje nazorg kan je meer lezen over “hoe verder” als de site af is.

Nazorg 

Onder nazorg versta ik dat je me altijd mag mailen met vragen, ook na het afronden van onze samenwerking. Gaandeweg zul je jezelf ontwikkelen en je bedrijf zal groeien en veranderen om ervoor te zorgen dat je website met je meegroeit zullen er aanpassingen gedaan moeten worden. Misschien merk je dat de kleine dingen goed zelf aan te passen zijn maar vaak zijn er altijd een aantal zaken die je toch wilt veranderen naarmate je bedrijf zich ontwikkeld. 

De site is af. En nu? 

Je kan er voor ervoor kiezen om een onderhoudspakket af te nemen voor klein onderhoud. Omdat je bij een wordpress website altijd te maken met updates, er moeten backups worden gemaakt en plugins moeten worden geupdates als er nieuwe versies op de markt komen. Ik zou je daarom ten alle tijden adviseren om het onderhoud bij mij te doen. Jouw website is mijn visitekaartje dus ik zal er ten alle tijde voor zorgen dat deze optimaal functioneert. Naast het onderhoud kan je ook een Add on kiezen op je pakket voor een Nazorg abonnement van 3 grote aanpassing momenten die je kan inzetten als je bedrijf ontwikkeld of als er grote veranderingen plaatsvinden. Bekijk hier de mogelijke Add on abonnementen.

INFO PACK

De perfecte site

INFO PACK
De perfecte informative website

Hoe gaan we te werk?

Ik werk met mijn Carefree formule. Dit betekend dat ik zorg dat jij zo zorgeloos mogelijk door dit proces heen wordt geloodst. Ik neem de dingen uit handen, ik knoop de losse eindjes bij elkaar en zorg dat jij je kan focussen op waar je goed in bent.

Voor mij betekend Carefree niet het uit de weg gaan van lastige stukken (daar hebben we ook de Richting Sessies voor) maar het betekend dat jij je geen zorgen hoeft te maken over alle rompslomp, de details en alle andere bijkomende losse zaken die een ieders hoofd doen overlopen tijdens het website-ontwikkel-project.

Ik pak het procesmatig aan, ik bied richtlijnen en ik communiceer helder en duidelijk met je. We maken een mooie planning die geen stress veroorzaakt en we bewegen flexibel mee. We werken samen door middel van open communicatie en snel schakelen naar de perfecte website toe.

In deze Richting sessies gaan we de diepte in, we geven richting aan de ontwikkeling van het project. We hebben al kennis gemaakt via een telefoongesprek of videocall en je hebt besloten de investering te doen en je website door mij te laten ontwikkelen. Je hebt al informatie van mij ontvangen om over na te denken en dat bespreken we hier in dit gesprek.

De informatie betreft een intake met reflecterende vragen om zo zorgvuldig mogelijk samen te kunnen werken en alles eruit te kunnen halen.

We bespreken alles wat belangrijk is voor jou en je werk. We bespreken je ideale klant en ik wil je beter leren kennen, je vibe voelen en ik wil dat je me alles verteld waar je warm voor loopt. We bekijken samen je huisstijl, voorkeur voor kleuren en de stijl die je wilt neerzetten.

Aan de hand van onze eerste Richting Sessie maak ik een Huisstijl format. Dit wordt onze “vormgevings bijbel” om het zo maar even te zeggen.

Deze handleiding wordt de leidraad wat de complete vormgeving en stijl van de website betreft. Dit format kan je ook gebruiken voor alle andere digitale communicatie zoals de vormgeving van je socials of de vormgeving van je nieuwsbrief.

Heb je Canva Pro? Dan zet ik deze huisstijl ook met liefde in Canva voor je, zodat je overal eenduidig kan zijn in je communicatie.

In de eerste Richting Sessie werpen we ook een blik op de mogelijke planning. We houden rekening met jouw schema en we kijken wanneer bepaalde zaken af moeten zijn om zo snel mogelijk en effectief mogelijk een prachtige, intuïtieve website neer te zetten die helemaal bij jou past!

Daarnaast werken we ook met een duidelijke checklist. Denk bijvoorbeeld aan wat moet er geregeld worden voordat we kunnen starten? Bij iedere fase in het project horen nieuwe dingen. Welke teksten moeten er klaar zijn ect. Die checklist is heerlijk. Super handig en helemaal stress vrij.

Ik creëer een website voor je die niet alleen mooi is maar ook intuïtief en goed werkt om jouw klanten de beste ervaring te geven. 

Van de verhuizing van je domeinnaam naar de hosting en het onderhoud aan je site, ik heb aan alles gedacht. 

Ik werk met de beste servers en professionals zodat jouw site op het beste vermogen draait. Heb je eigen hosting? Dat is vaak geen enkel probleem.

Ik werk met Elementor dat is een prachtig programma waarmee ook jij je website straks kunt aanpassen waar nodig zodat jouw website met je mee kan veranderen zonder dat je daarvoor een nieuwe site hoeft te laten bouwen. 

De prijs voor de hosting en de abonnementskosten voor Elementor zitten voor het eerste jaar inbegrepen in de pakketprijs.

Na het eerste jaar betaal je €49,-* per jaar voor Elementor en zo rond de €150,-*  per jaar voor de hosting, indien dit via Yours Truly gaat uiteraard. 

*afhankelijk van de prijzen van dat moment.

Bij dit pakket zitten 10 pagina’s inbegrepen. Ik gebruik graag een vaste selectie van 8 pagina’s die essentieel zijn voor jouw site. Denk hierbij aan: 

 • Homepage
 • Over mij pagina
 • Blog pagina 
 • Aanbod pagina van je dienst of product 
 • Contact pagina
 • Informatie / FAQ / Privacy policy 
 • Review 
 • Portfolio 
 

Je kunt natuurlijk sommige pagina’s weglaten of vervangen voor andere. Je hebt ook nog ruimte voor 2 andere vrij in te vullen pagina’s. De namen van de pagina’s kunnen uiteraard aan worden gepast naar jouw persoonlijke voorkeur, hier zullen we het uitgebreid over hebben. Zo kan je Reviews pagina ook “Kind words” noemen. of de “Over mij” pagina kan je ook “Dit ben ik” noemen. Hier kunnen we zo creatief mogelijk mee zijn als jij prettig vindt.

 

Foto’s kunnen je website maken of breken. Daarom zijn goede foto’s van essentieel belang. Indien je nog geen foto’s hebt breng ik je in contact met de juiste professional. Ik werk samen met geweldige fotografen. Daarbij kan ik je begeleiden tijdens de shoot en overleg ik met de fotograaf voor de juiste stijl en vibes die we neer willen zetten.

Het schrijven van jouw webteksten kunnen we uitbesteden maar ik geloof dat dit echt vanuit jou mag komen. You got this! Denk je nu.. aaarg! Waar begin ik? Of dit wilde ik nu juist niet zelf doen.. I got you converted.

Met mijn ultra duidelijke handleiding en webtekst sjablonen is het schrijven van jouw teksten echt zo gedaan! Want weet je wat het mooie is? Al deze informatie zit al in je! Je hoeft alleen maar te vertellen (op papier) over hetgeen dat jij het allerliefste doet.

Ik voorzie jouw webteksten van feedback en ik controleer ze op veel verschillende punten die het verschil maken voor jouw vindbaarheid én die het verschil maken voor jouw klant. Ik help je om expressie te geven aan jouw passie en om dit zo goed mogelijk te verwoorden.

In deze sessie heb je inmiddels gewerkt met de webtekst sjablonen en is de tekst voor jouw homepage af. Ik heb de homepage op basis van de overeengekomen huisstijl gemaakt. In deze sessie kan je een eerste blik werpen op jouw site en kan je al zien hoe mooi het gaat worden. We bespreken alle ins and outs van de site, eventuele aanpassingen en we nemen de verdere planning door. 

Alle teksten zijn klaar en door mij nagekeken. Tijdens deze sessie kijken we naar een website die bijna af is! Esthetisch zal ze er prachtig uitzien en je krijgt kriebels in je buik en je kan niet wachten om dit aan je loved ones te laten zien. 

In deze sessie reflecteren we of het echt voldoet aan al jouw wensen en aan de dingen die je voor ogen had. 

Tijdens deze sessie kijken we naar een website die af is. De website functioneert volledig en is mobile en tablet responsive. Alles werkt naar behoren. We reflecteren en bespreken de hoe nu verder en het onderhoud van de site. 

Ook kijken we naar hoe je kunt inloggen en zelf het een en ander kan aanpassen aan de achterkant, van blogposts schrijven tot pagina’s toevoegen en teksten wijzigen. Dit kan zover gaat als je zelf wilt natuurlijk. 

Onder nazorg versta ik dat je me altijd mag mailen met vragen, ook na het afronden van onze samenwerking.

Gaandeweg zul je jezelf ontwikkelen en je bedrijf zal groeien en veranderen om ervoor te zorgen dat je website met je meegroeit zullen er zo nu en dan aanpassingen gedaan moeten worden. Misschien merk je dat de kleine dingen goed zelf aan te passen zijn maar vaak zijn er altijd een aantal zaken die je toch wilt veranderen naarmate je bedrijf zich ontwikkeld. 

Je kan ervoor kiezen om een onderhoudspakket af te nemen voor klein onderhoud. Dit is eigenlijk een no brainer. Omdat je bij een wordpress website altijd te maken met updates, er moeten backups worden gemaakt en plugins moeten worden geupdates als er nieuwe versies op de markt komen. Ik zou je daarom ten alle tijden adviseren om het onderhoud bij mij te doen. Jouw website is mijn visitekaartje dus ik zal er ten alle tijde voor zorgen dat deze optimaal functioneert. Naast het onderhoud kan je ook een Add on kiezen op je pakket voor een Nazorg abonnement van 3 grote aanpassing momenten die je kan inzetten als je bedrijf ontwikkeld of als er grote veranderingen plaatsvinden. Bekijk hier de mogelijke Add on abonnementen.

SHOP PACK

De perfecte SHOP

SHOP PACK
De perfecte webshop

Hoe gaan we te werk?

Ik werk met mijn Carefree formule. Dit betekend dat ik zorg dat jij zo zorgeloos mogelijk door dit process heen wordt geloosds. Ik neem de dingen uit handen, ik knoop de losse eindjes bij elkaar en zorg dat jij je kan focussen op waar je goed in bent. 

Voor mij betekend Carefree niet het uit de weg gaan van lastige stukken (daar hebben we ook de richting sessies voor) maar het betekend dat jij je geen zorgen hoeft te maken over alle rompslomp, de details en alle andere bijkomende losse zaken die een ieders hoofd doen overlopen tijdens het webshop-ontwikkel-project. 

Ik pak het procesmatig aan, ik bied richtlijnen en ik communiceer helder en duidelijk met je. We maken een mooie planning die geen stress veroorzaakt en we bewegen flexibel mee. We werken samen door middel van open communicatie en snel schakelen naar de perfecte webshop toe.

In deze Richting sessies gaan we de diepte in, we geven richting aan de ontwikkeling van het project. We hebben al kennis gemaakt via een telefoongesprek of videocall en je hebt besloten de investering te doen en je webshop door mij te laten ontwikkelen. 

Je hebt al informatie van mij ontvangen om over na te denken en dat bespreken we hier in dit gesprek. De informatie betreft een intake met reflecterende vragen om zo zorgvuldig mogelijk samen te kunnen werken en alles eruit te kunnen halen. 

We bespreken alles wat belangrijk is voor jou en je producten. We bespreken je ideale klant, je product en verkoop kanalen. Ik wil je beter leren kennen, je vibe voelen en ik wil dat je me alles verteld waar je warm voor loopt. We kijken samen naar je huisstijl, voorkeur voor kleuren en de stijl die je wilt neerzetten met de shop en producten.

Aan de hand van onze eerste Richting Sessie maak ik een Huisstijl format. Dit wordt onze “vormgevings bijbel” om het zo maar even te zeggen.

Deze handleiding wordt de leidraad wat de complete vormgeving en stijl van de website betreft. Dit format kan je ook gebruiken voor alle andere digitale communicatie zoals de vormgeving van je socials of de vormgeving van je nieuwsbrief.

Heb je Canva Pro? Dan zet ik deze huisstijl ook met liefde in Canva voor je, zodat je overal eenduidig kan zijn in je communicatie.

In de eerste Richting Sessie werpen we ook een blik op de mogelijke planning. We houden rekening met jouw schema en we kijken wanneer bepaalde zaken af moeten zijn om zo snel mogelijk en effectief mogelijk een prachtige, intuïtieve website neer te zetten die helemaal bij jou past!

Daarnaast werken we ook met een duidelijke checklist. Denk bijvoorbeeld aan wat moet er geregeld worden voordat we kunnen starten? Bij iedere fase in het project horen nieuwe dingen. Welke teksten moeten er klaar zijn ect. Die checklist is heerlijk. Super handig en helemaal stress vrij.

Ik creëer een webshop voor je die niet alleen mooi is maar ook intuïtief en goed werkt om jouw klanten de beste ervaring te geven.

Van de verhuizing van je domeinnaam naar de hosting en het onderhoud aan je site, ik heb aan alles gedacht. 

Ik werk met de beste servers en professionals zodat jouw site op het beste vermogen draait. Heb je eigen hosting? Dat is vaak geen enkel probleem.

Ik werk met Elementor dat is een prachtig programma waarmee ook jij je website straks kunt aanpassen waar nodig zodat jouw website met je mee kan veranderen zonder dat je daarvoor een nieuwe site hoeft te laten bouwen. 

De prijs voor de hosting en de abonnementskosten voor Elementor zitten voor het eerste jaar inbegrepen in de pakketprijs.

Na het eerste jaar betaal je €49,-* per jaar voor Elementor en zo rond de €150,-*  per jaar voor de hosting, indien dit via Yours Truly gaat uiteraard. 

*afhankelijk van de prijzen van dat moment.

12 pagina’s 

Bij dit pakket zitten 12 pagina’s inbegrepen. Ik gebruik graag een vaste selectie van 10 pagina’s die essentieel zijn voor jouw site. Denk hierbij aan: 

 • Homepage
 • Over mij pagina
 • Blog pagina 
 • Shop
 • Winkelwagen
 • Checkout 
 • Login pagina
 • Contact pagina
 • Informatie / FAQ / Privacy policy 
 • Review 

 

Bij een shop heb je te maken met een vast bestand aan pagina’s die van belang zijn voor het runnen van je shop. Maar je kunt natuurlijk de niet essentiële pagina’s weglaten of vervangen voor andere pagina’s. Je hebt ook nog ruimte voor 2 andere vrij in te vullen pagina’s naast het standaard bestand. De namen van de pagina’s kunnen uiteraard aan worden gepast naar jouw persoonlijke voorkeur, hier zullen we het uitgebreid over hebben. Zo kan je Reviews pagina ook “Kind words” noemen. of de “Over mij” pagina kan je ook “Dit zijn wij” noemen. Hier kunnen we zo creatief mogelijk mee zijn als jij prettig vindt.

Foto’s maken of breken je website. Daarom zijn goede foto’s van essentieel belang. Product foto’s van je producten of diensten maar ook van jou en eventueel je werkruimte. Wellicht heb je al foto’s of je bent nog op zoek naar de juiste vibe. Ik werk samen met geweldige fotografen en kan je begeleiden bij dit proces. Ook kan ik je begeleiden tijdens de shoot en overleg ik met de fotograaf voor de juiste stijl en vibes die we neer willen zetten. Kijk bij de Add on mogelijkheden voor meer informatie. 

Het schrijven van jouw webteksten kunnen we uitbesteden maar ik geloof dat dit echt vanuit jou mag komen. You got this! Denk je nu.. aaarg! Waar begin ik? Of dit wilde ik nu juist niet zelf doen.. I got you converted. Met mijn ultra duidelijke handleiding en webtekst sjablonen is het schrijven van jouw teksten echt zo gedaan! Want weet je wat het mooie is? Al deze informatie zit al in je! Je hoeft alleen maar te vertellen (op papier) over hetgeen dat jij het allerliefste doet.

Ook voor je producten zijn er teksten nodig. Een korte en een beschrijvende tekst voor ieder product. Laat dit je niet afschrikken. Ik heb handige tips en sjablonen die je kunt gebruiken voor je producten die ook zullen bijdragen bij de vindbaarheid en de SEO.

Ik voorzie jouw webteksten van feedback en ik controleer ze op veel verschillende punten die het verschil maken voor jouw vindbaarheid én die het verschil maken voor jouw klant. Ik help je om expressie te geven aan jouw passie en om dit zo goed mogelijk te verwoorden.

60 – 90 min

In deze sessie heb je inmiddels gewerkt met de webtekst sjablonen en is de tekst voor jouw homepage af. Ik heb de homepage op basis van de overeengekomen huisstijl gemaakt. In deze sessie kan je een eerste blik werpen op jouw shop en kan je al zien hoe mooi het gaat worden. We bespreken alle ins and outs van de site, eventuele aanpassingen en we nemen de verdere planning door.

60 – 90 min

Alle teksten zijn klaar en door mij nagekeken. Tijdens deze sessie kijken we naar een website die bijna af is! Esthetisch zal ze er prachtig uitzien en je krijgt kriebels in je buik en je kan niet wachten om dit aan je loved ones te laten zien. 

In deze sessie reflecteren we of het echt voldoet aan al jouw wensen en aan de dingen die je voor ogen had.

In deze fase ben ik al begonnen met het vullen van de shop. Je kunt max 20 producten door mij laten uploaden. Ik geef vorm aan de Shop pagina, de Winkelwagen pagina, de Checkout pagina en de Login pagina. Ik voorzie al jouw producten van de aangeleverde tekst en specificaties. 

Voor de implementatie van de betaalsystemen werk ik het liefste met Sisow of Mollie Beide zijn goed. Om Ideal betalingen te kunnen accepteren op je site heb je een zakelijke bankrekening voor nodig en je KVK en BTW nummer.  

Reviews belangrijk voor je shop. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld met Webwinkelkeur te werken of via een plugin je eigen reviews te verzamelen. Jouw voorkeur of keuze zullen we ook bespreken in de eerste sessie. Ik kan oude reviews ook overzetten. Heb je nog geen reviews? No worries deze zullen snel genoeg komen met de eerste bestellingen!

Tijdens deze sessie kijken we naar een website die af is. De website functioneert volledig en is mobile en tablet responsive. Alles werkt naar behoren. We reflecteren en bespreken de hoe nu verder en het onderhoud van de site. 

Ook kijken we naar hoe je kunt inloggen en zelf het een en ander kan aanpassen aan de achterkant, van blogposts schrijven tot pagina’s toevoegen en teksten wijzigen. Dit kan zover gaat als je zelf wilt natuurlijk.

Onder nazorg versta ik dat je me altijd mag mailen met vragen, ook na het afronden van onze samenwerking.

Gaandeweg zul je jezelf ontwikkelen en je bedrijf zal groeien en veranderen om ervoor te zorgen dat je website met je meegroeit zullen er zo nu en dan aanpassingen gedaan moeten worden. Misschien merk je dat de kleine dingen goed zelf aan te passen zijn maar vaak zijn er altijd een aantal zaken die je toch wilt veranderen naarmate je bedrijf zich ontwikkeld. 

Je kan ervoor kiezen om een onderhoudspakket af te nemen voor klein onderhoud. Dit is eigenlijk een no brainer. Omdat je bij een wordpress website altijd te maken met updates, er moeten backups worden gemaakt en plugins moeten worden geupdates als er nieuwe versies op de markt komen. Ik zou je daarom ten alle tijden adviseren om het onderhoud bij mij te doen. Jouw website is mijn visitekaartje dus ik zal er ten alle tijde voor zorgen dat deze optimaal functioneert. Naast het onderhoud kan je ook een Add on kiezen op je pakket voor een Nazorg abonnement van 3 grote aanpassing momenten die je kan inzetten als je bedrijf ontwikkeld of als er grote veranderingen plaatsvinden. Bekijk hier de mogelijke Add on abonnementen.

Get in Touch

Heb je vragen of wil je graag even contact voordat je een besluit maakt over een van de mogelijkheden? Dat kan!

Ik help je graag in de juiste richting!