Nieuwe Website Bouwen

Zorgeloos intuïtief webdesign & business coaching

"Gun jezelf een website die jouw talenten en krachten weerspiegelen"

Je website is jouw stempel in de digitale wereld én jouw visitekaartje als het gaat om jouw business.

Vaak is je website zelfs meer dan dat, het is de manier waarop je gezien wordt door jouw klanten. Je website is een reflectie van jou als professional en ondernemer. Althans dat zou het natuurlijk moeten zijn!

Omdat iemand in slechts 0,5 seconden al weet of ze met jou willen werken, aan de hand van jouw website. Het is dan ook van groot belang dat jouw website dient als weerspiegeling van jouw talenten en diensten.

Maar niet alleen de vormgeving en het design moet prachtig en intuïtief zijn maar ook de techniek, de veiligheid en de SEO (vindbaarheid) spelen een grote rol bij het complete plaatje.

“Carefree en geen gedoe. Ik heb aan alles gedacht”

Of je nu een fysieke winkel hebt die net iets meer zoekt dan een simpel papieren visitekaartje of een webshop wilt laten bouwen waar jij je belangrijkste inkomsten uithaalt. Hier zit je goed.

Misschien herken je dit wel...

Je bent al maanden bezig om in Wix (of een ander bouw-je-eigen-site-platform) je website af te krijgen. Het is een stroperig en langzaam proces en nog steeds is het niet naar je zin. En dan hebben we het nog niet eens over de vindbaarheid gehad…

Je hebt iemand ingehuurd om een site voor je te bouwen, het was misschien goedkoop maar deze persoon heeft werkelijk geen idee wat jij echt wilt. Hij luistert niet goed naar je en in de vertaalslag naar jouw stijl en werkwijze slaat hij de plank volledig mis. Please help!

Je hebt een website maar hij is verjaart en past gewoonweg niet meer bij de ondernemer die je nu bent. Het is tijd voor een nieuwe site die jouw kwaliteiten als reflecteert professional. 

Wordt je weggever maar weinig gedownload? Of vinden bezoekers het lastig om de juiste informatie te vinden op jouw website? Hoe intuïtief is je site?

Of ben je een beginnend ondernemer en weet jij precies wat je uit moet besteden zodat jij je kan focussen op je eigen werk als professional?

Laat mij je helpen. Ik bouw een website voor je die esthetisch prachtig is en past bij de ambitieuze onderneemster die jij bent. 

Naast het webdesign ben ik ook coach en werk ik samen met jou naar alleen het beste eindresultaat.

Laat mij je helpen. Ik bouw een website voor je die esthetisch prachtig is en past bij de ambitieuze onderneemster die jij bent. Naast het webdesigner ben ik ook coach en werk ik samen met jou naar alleen het beste resultaat.

"Ik maak Websites en webshops die precies zo ambitieus en prachtig zijn als jij!"

Caitlin van de Velde

I feel you...

Je wilt een website die werkt, intuïtief is voor de bezoeker, een website of webshop die prachtig mooi is en qua vormgeving. De look en feel zijn alles wat jij ook bent. 

Je site is een prachtige weerspiegeling van wie jij bent als ondernemer. Het complete plaatje klopt. En dat voel je aan alles.

Als je naar je website kijkt wordt je gelukkig. Niet alleen het design is mooi maar ook de praktische kanten zijn in orde. De technische kant zit goed in elkaar. De site is snel, laad snel, is veilig en de SEO is on point. 

En dat moet ook wel Je website is namelijk een reflectie van wie je bent, van jouw werk en is jouw visitekaartje. In slechts 0,5 seconden weet iemand al of ze met jou willen werken of bij je willen bestellen aan de hand van jouw website of shop. 

Wacht niet langer.
en laat mij een website voor je maken die net zo prachtig en ambitieus is als jij!

Hoe gaan we te werk?

stap 1

de Kennismaking

Het begint met een kennismakingsgesprek. Het gesprek vindt plaats online via Zoom.

Plan jouw hier een gratis kennismakingsgesprek in!

In dit gesprek staan jouw dromen en wensen centraal. Wat kan ik voor jou betekenen en hoe kan ik je helpen dit dit realiseren?

Weet je al precies wat je wilt? Of misschien ben je nog zoekende naar een nieuwe stijl of passende look and feel? Welke het ook is, ik begeleid je bij iedere stap van het proces.

We kijken we of er een klik is en we bespreken de verwachtingen en de werkwijze.

Op basis van dit gesprek ontvang je een persoonlijke offerte.

stap 2

Het proces

Ik werk met mijn Carefree formule

Dit betekend dat ik zorg dat jij zo zorgeloos mogelijk door dit proces heen wordt geloodst. Ik neem de dingen uit handen, ik knoop de losse eindjes bij elkaar en zorg dat jij je kan focussen op waar je goed in bent.

Voor mij betekend Carefree niet het uit de weg gaan van lastige stukken (daar hebben we ook de richting sessies voor tijdens de evaluatie momenten) maar het betekend dat jij je geen zorgen hoeft te maken over alle rompslomp, de details en alle andere bijkomende losse zaken die een ieders hoofd doen overlopen tijdens het website-ontwikkel-project.

Ik pak het procesmatig aan, ik bied richtlijnen en ik communiceer helder en duidelijk met je. We maken een mooie planning die geen stress veroorzaakt en we bewegen flexibel mee. We werken samen doormiddel van open communicatie en snel schakelen, naar de perfecte website toe. 

stap 3

de lancering

Er is een prachtige site tot stand gekomen. Volledig afgestemd op jouw bezoekers en ideale klanten. 

De website is klaar om gelanceerd te worden. Dat vraagt om een feestje! Je website is klaar en staat online. 

Je ontvangt van mij alle kennis om zelf je website aan te passen en er mee te werken. 

Natuurlijk kan ik je hier ook mee helpen en kan je dit uitbesteden. Alle mogelijkheden zullen we bespreken. 

Nu je website klaar is en je stempel in de digitale wereld staat als een huis. Kan jij je focussen op de volgende stappen van jouw onderneming. 

Ga ervoor babe! 

Petra ter Weeme
Petra ter Weeme
Turning Point
Read More
"Mijn ervaring met Caitlin is bijzonder positief. Ze stelde me steeds gerust als ik weer eens in de stress zat en ze heeft me fantastisch door het hele proces heen geleidt. Ook haar uitleg voor de live dag heb ik als heel prettig ervaren. Het mag duidelijk zijn dat ik fan van haar ben".

"Ik ben zo toe aan een website die laat zien wie ik echt ben en wat ik echt doe. Alleen zo kan ik de perfecte klant aantrekken".

Get in Touch

Heb je vragen of wil je graag even contact voordat je een besluit maakt over een van de mogelijkheden? Dat kan!

Ik help je graag in de juiste richting!